Tytera MD-380/MD-uv380

Post Reply
User avatar
KC1AJJ
Posts: 16
Joined: Sun Mar 12, 2017 17:14

Tytera MD-380/MD-uv380

Post by KC1AJJ »

Hi -

I've got my Tytera DMR all configured for START. If anyone is using these HTs and needs assistance getting them setup, I'd be happy to try and help.

Tim W1MWS
AE1G
Posts: 3
Joined: Sun Aug 29, 2021 14:12

Re: Tytera MD-380/MD-uv380

Post by AE1G »

Tim, I had no trouble with my uv-390 back i the fall, but it is driving me crazy today. Can you share your codeplug and I will try again to debug mine? I am on Course, not at the Start, and Jim has asked us to have all channels programmed.

Thanks,

Steve, AE1G (radioae1g@gmail.com)
User avatar
KC1AJJ
Posts: 16
Joined: Sun Mar 12, 2017 17:14

Re: Tytera MD-380/MD-uv380

Post by KC1AJJ »

Sure. I don't have all the frequencies on it since I'm at start but maybe it will give you something to go by? Will have it up by 530
AE1G
Posts: 3
Joined: Sun Aug 29, 2021 14:12

Re: Tytera MD-380/MD-uv380

Post by AE1G »

All set .... I think.
User avatar
KC1AJJ
Posts: 16
Joined: Sun Mar 12, 2017 17:14

Re: Tytera MD-380/MD-uv380

Post by KC1AJJ »

Here's my scrubbed code plug for the md-uv380 anyway, just in case (attached)
Attachments
TYT MD-UV380 scrubbed2.zip
(3.51 KiB) Downloaded 55 times
Post Reply